Om mig

Mitt foto
Terjärv, Finland
Snart en 40-åring, oj numera en 40- åring som håller på med allt som kan ha med pyssel att göra. Hemma hör jag i Östebotten i en liten by med namnet Terjärv. Älskar allt som har med utmaningar i livet att göra, både mindre och större. Hatar att vara försenad. Klarar av att leva med dammtussar under sängen. Storstädar med morgonrock på för om jag byter om kan inspirationen gå över. Handarbetar, syr vid behov. Mestadels ändå kort och LO. Hittar du något som faller in i ditt tycke så ta gärna kontakt så får vi se om jag kan göra något för dig. Ta gärna kontakt med mig via e-mail adressen som lyder så här. kista1971@hotmail.com

torsdag 17 februari 2011

På resande fot

Idag så startade min dag tidigt. Steg upp klockan 4, rakt i duschen o tvätta mig. Efter att håret var torkat o kvinnan fixat till det bästa hon kan bli, så blev det lite tid över för kaffe.
Resan började med en vild bilfärd mot kronoby flygfält (eller heter det nu då Kokkola -Pietarsaari). Flygandes till Helsingfors (med min stiliga kavaljer som även hade som prinsip att damerna först hela dagen). Resan fortsatte med taxi till Solvalla Esbo. Ett givande möte om arbetskydd mm. Kunde kanske tänka sig att man blivit lite klokare idag, frågesätter dock denna påstående starkt.
Huvudsaken med dagen i alla fall var att det har varit roligt med trevliga arbetskamrater.
Till sist vill jag bara konstatera att man inte varje dag kan säga att man ätit tre gånger i Esbo idag på sammanlagt 6 timmar.

1 kommentar:

  1. Nå no böv ha ita tå a er så langt heimifrån :D

    SvaraRadera