Om mig

Mitt foto
Terjärv, Finland
Snart en 40-åring, oj numera en 40- åring som håller på med allt som kan ha med pyssel att göra. Hemma hör jag i Östebotten i en liten by med namnet Terjärv. Älskar allt som har med utmaningar i livet att göra, både mindre och större. Hatar att vara försenad. Klarar av att leva med dammtussar under sängen. Storstädar med morgonrock på för om jag byter om kan inspirationen gå över. Handarbetar, syr vid behov. Mestadels ändå kort och LO. Hittar du något som faller in i ditt tycke så ta gärna kontakt så får vi se om jag kan göra något för dig. Ta gärna kontakt med mig via e-mail adressen som lyder så här. kista1971@hotmail.com

onsdag 16 februari 2011

Övertalad

Efter många om och men så jag nu beslutat mig för att börja med en blogg. Övertalning från många håll. Har dock i en längre tid haft krafter att hålla emot. Idag så tog väl nyfikenheten dock över. Satt o läste många bloggar, o tänkte väl att kanske detta är även något för mig. Lovar strax att börja med att jag kommer inte att vara den som är flitigast med sånt här. Skrivfel får förlåtas då ja nu ändå lider av läs och skrivsvårigheter.
Få se nu då om jag lyckas med att få in några bilder på vad jag gjort. Lovar att det blir några fula ord förrän jag lyckas, men dessa stannar dock här hos mig.
See you, sko di sei på engelsk. Alltså vi syns efter en stund

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar