Om mig

Mitt foto
Terjärv, Finland
Snart en 40-åring, oj numera en 40- åring som håller på med allt som kan ha med pyssel att göra. Hemma hör jag i Östebotten i en liten by med namnet Terjärv. Älskar allt som har med utmaningar i livet att göra, både mindre och större. Hatar att vara försenad. Klarar av att leva med dammtussar under sängen. Storstädar med morgonrock på för om jag byter om kan inspirationen gå över. Handarbetar, syr vid behov. Mestadels ändå kort och LO. Hittar du något som faller in i ditt tycke så ta gärna kontakt så får vi se om jag kan göra något för dig. Ta gärna kontakt med mig via e-mail adressen som lyder så här. kista1971@hotmail.com

måndag 21 februari 2011

clownar

 Tänkte att jag skulle visa dessa nu då ja tänkt sätta dom i förvar. Stickade dessa då ja var gravid. Dom har nu hängt i taket  i Emils rum i över 8 år. Tror han börjar bli så stor att han inte behöver såna leksaker mera. Ett käslosamt steg för mamma att upptäcka att barnet blir större o äldre för varje dag.
Clownarna är stickade av restgarn. Storleken på dom är ca 20 cm långa + fallskärm. In i fallskärmen har ja halvor av stora styroxbollar. Till ögon har knappar. Näsan tror ja att ja hade virkat.
Dessa gav oss många härliga skratt o glädjens stunder då pojken var liten. Nu blir dom satt i gott förvar o kanske nån nångång behöver dem ännu. Vem vet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar