Om mig

Mitt foto
Terjärv, Finland
Snart en 40-åring, oj numera en 40- åring som håller på med allt som kan ha med pyssel att göra. Hemma hör jag i Östebotten i en liten by med namnet Terjärv. Älskar allt som har med utmaningar i livet att göra, både mindre och större. Hatar att vara försenad. Klarar av att leva med dammtussar under sängen. Storstädar med morgonrock på för om jag byter om kan inspirationen gå över. Handarbetar, syr vid behov. Mestadels ändå kort och LO. Hittar du något som faller in i ditt tycke så ta gärna kontakt så får vi se om jag kan göra något för dig. Ta gärna kontakt med mig via e-mail adressen som lyder så här. kista1971@hotmail.com

onsdag 16 februari 2011

Ett till

Här har vi nu då två första korten i min blogg (utan fula ord, lovar jag). Beställningskort. Pappren är inköpta vi vår härliga pysselbytik Kreatina i Terjärv. Blommona är från Kort o godt samt WOC från England. Resten är något som jag hittat lite härifrån o därifrån. Motiven har jag målat med promarker pennor och försökt mig på ditress ink. Resultat får ni då avgöra.

3 kommentarer:

  1. Najs! Härli färgona :)

    SvaraRadera
  2. Nämän va kul! Äntligen en blogg! :o)

    SvaraRadera
  3. Si bara! du vald rätt sorts blogg, ja har å ein på blogspot men händar alder me a na meir...Välkomi ti bloggandets värld!

    SvaraRadera