Om mig

Mitt foto
Terjärv, Finland
Snart en 40-åring, oj numera en 40- åring som håller på med allt som kan ha med pyssel att göra. Hemma hör jag i Östebotten i en liten by med namnet Terjärv. Älskar allt som har med utmaningar i livet att göra, både mindre och större. Hatar att vara försenad. Klarar av att leva med dammtussar under sängen. Storstädar med morgonrock på för om jag byter om kan inspirationen gå över. Handarbetar, syr vid behov. Mestadels ändå kort och LO. Hittar du något som faller in i ditt tycke så ta gärna kontakt så får vi se om jag kan göra något för dig. Ta gärna kontakt med mig via e-mail adressen som lyder så här. kista1971@hotmail.com

torsdag 24 februari 2011

må bättre kort


Här var då ena av resultaten från pysselkvällen igår. Materialet visade jag ju åt er här, tror jag på tisdagen. Alltså en sådan konstnär var då jag. Kortet kommer att falla i en viktig persons postlåda idag. Hoppas hon tycker om den.

1 kommentar:

  1. Ja har meir å meir byrja tyck om tömdi "manga" stämplä.. er i tett hedi, eldä ha du låna? Sku vila stämpel upp några om i sku pass naagang ;)

    SvaraRadera