Om mig

Mitt foto
Terjärv, Finland
Snart en 40-åring, oj numera en 40- åring som håller på med allt som kan ha med pyssel att göra. Hemma hör jag i Östebotten i en liten by med namnet Terjärv. Älskar allt som har med utmaningar i livet att göra, både mindre och större. Hatar att vara försenad. Klarar av att leva med dammtussar under sängen. Storstädar med morgonrock på för om jag byter om kan inspirationen gå över. Handarbetar, syr vid behov. Mestadels ändå kort och LO. Hittar du något som faller in i ditt tycke så ta gärna kontakt så får vi se om jag kan göra något för dig. Ta gärna kontakt med mig via e-mail adressen som lyder så här. kista1971@hotmail.com

söndag 22 juli 2012

stawberries and cream

Då är det söndag igen och då är det tävling som gäller. Hoppa över till Kenny K's krafty krew och vår tävling denna vecka. Vinsterna är lika underbara som vanligt.
 Jordgubbar med grädde. Tolka det som ni vill, men så hette utmaningen denna vecka. Hon här över texten äter jordgubbsglass som är förstås gräddglass. Fullföljer väl kriterierna där då.
 Hon är väl en tuff tjej. Rosa är absolut inte min färg. Jag hade min rosa period först just förrän jag fylde 40 år. Men jag hann vara tjejig en stund.
Pappren är från en Maija designs gammal collection vilket jag inte kommer på namnet. Färglagt med copic och blommorna från Iamroses.
Kom ihåg att delta för här kommer de som bjuder på vinsten:
Fem helt underbara digitala bilder från dem.

4 kommentarer:

 1. Fantastisk lekkert kort. Nydelig fargelagt. Jeg synes dette motivet er så utrolig kult, hehe. Flott jobb. Klem...Mona

  SvaraRadera
 2. Holy cannoli chica this is out of this world coloring! Love the color palette you've used as well. Awesome card

  Shelby

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank you för that Holy cannoli. I'm learning new english words everyday.

   Radera
 3. Gorgeous card! Beautiful colouring and gorgeous colour combo! x

  SvaraRadera