Om mig

Mitt foto
Terjärv, Finland
Snart en 40-åring, oj numera en 40- åring som håller på med allt som kan ha med pyssel att göra. Hemma hör jag i Östebotten i en liten by med namnet Terjärv. Älskar allt som har med utmaningar i livet att göra, både mindre och större. Hatar att vara försenad. Klarar av att leva med dammtussar under sängen. Storstädar med morgonrock på för om jag byter om kan inspirationen gå över. Handarbetar, syr vid behov. Mestadels ändå kort och LO. Hittar du något som faller in i ditt tycke så ta gärna kontakt så får vi se om jag kan göra något för dig. Ta gärna kontakt med mig via e-mail adressen som lyder så här. kista1971@hotmail.com

tisdag 3 juli 2012

gammal och klok....

 Arbetar som många vet inom hemvården. Tar hand om alla dessa härliga klokare gamla men tonåringar. Säkerligen lika envisa och jag vet mest"personligheter", men ack så härligt det är mest varje dag.
Härom dagen hade jag en äldre herreman som fyllde år och jag tänkte mig överraska honom med ett kort.  Ett stort GRATTIS till honom från mig.
Digitala bilden är från ett företag som hetter Justinklined och herren med rullatorn heter Albert. Blommorna är igen från Iamroses. Pärlorna som vanligt gjorda med mina Pearlmaker's.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar