Om mig

Mitt foto
Terjärv, Finland
Snart en 40-åring, oj numera en 40- åring som håller på med allt som kan ha med pyssel att göra. Hemma hör jag i Östebotten i en liten by med namnet Terjärv. Älskar allt som har med utmaningar i livet att göra, både mindre och större. Hatar att vara försenad. Klarar av att leva med dammtussar under sängen. Storstädar med morgonrock på för om jag byter om kan inspirationen gå över. Handarbetar, syr vid behov. Mestadels ändå kort och LO. Hittar du något som faller in i ditt tycke så ta gärna kontakt så får vi se om jag kan göra något för dig. Ta gärna kontakt med mig via e-mail adressen som lyder så här. kista1971@hotmail.com

måndag 2 juli 2012

min hjälte....

Satt och målade här en dag denna bild och min son sa att den passar precis åt Ida. Ok sade jag, om du designar kortet så färglägger jag färdigt så får Ida ett kort idag. Ida har fått sitt kort och vi hoppas nu här att hon tykte om den.
Färglagt har jag med copic, o jag kan bara meddela att det var verkligen "påtot". Bilden är från Kenny K och heter så mycket som Dragon Rider. Dessa vackra blommor bestälde jag från Thailand och butiken hette Iamroses. bakom bilden har jag använt marianne designs Tag stansar. Pappret är från MME collectionen Stella rose/ mabel papers. Pärlorna som vanligt gjorda med mina pearlmaker's.
Ha en trevlig fortsättning på dagen.

2 kommentarer:

  1. Va frääso! Va er i fö stans du har använd fö ti få tömdi "tåårtpapprä" undi bildn?

    SvaraRadera
  2. hödu hä er na Marianne designs stans. Tror att ja köpt i nangang från paperella.

    SvaraRadera