Om mig

Mitt foto
Terjärv, Finland
Snart en 40-åring, oj numera en 40- åring som håller på med allt som kan ha med pyssel att göra. Hemma hör jag i Östebotten i en liten by med namnet Terjärv. Älskar allt som har med utmaningar i livet att göra, både mindre och större. Hatar att vara försenad. Klarar av att leva med dammtussar under sängen. Storstädar med morgonrock på för om jag byter om kan inspirationen gå över. Handarbetar, syr vid behov. Mestadels ändå kort och LO. Hittar du något som faller in i ditt tycke så ta gärna kontakt så får vi se om jag kan göra något för dig. Ta gärna kontakt med mig via e-mail adressen som lyder så här. kista1971@hotmail.com

onsdag 25 juli 2012

skriftskolflicka

Kan bara säga att jag aldrig sett en skriftskolflicka som ser ut så här. Önskan var att det INTE ska vara en "snäll" flicka utan en med lite riv i. Här kommer då flickan med lite riv i.

En digital bild som vanligt och från Kenny K förståss. Hon heter så mycket som Kitty Katastrophe och kan inhandlas Kenny K. Färglagt har jag henne med copic o det ni var inte alls enkelt. Vilka små detaljer. Papren är från MME och blommorna från Iamroses och wild orchid craft. Pärlorna är gjorda med pearlmaker.

 Svart hår med detaljer i turkos var önskemålen. Lyckades väl ganska bra.
Ett kors som halsband tyder på att hon gått ut skriftskolan.

3 kommentarer:

 1. Hä var noo frääso ett kort! Jättefint :-)

  SvaraRadera
 2. Awesome coloring and just love love love the color palette you've used.

  Shelby

  SvaraRadera
 3. Upeita upeita kortteja täällä! Mahtavat väritykset!
  Kiitos taannoisesta vierailusta blogissani :o)
  Aurinkoisia päiviä Teerijärvellekin. :o)

  SvaraRadera