Om mig

Mitt foto
Terjärv, Finland
Snart en 40-åring, oj numera en 40- åring som håller på med allt som kan ha med pyssel att göra. Hemma hör jag i Östebotten i en liten by med namnet Terjärv. Älskar allt som har med utmaningar i livet att göra, både mindre och större. Hatar att vara försenad. Klarar av att leva med dammtussar under sängen. Storstädar med morgonrock på för om jag byter om kan inspirationen gå över. Handarbetar, syr vid behov. Mestadels ändå kort och LO. Hittar du något som faller in i ditt tycke så ta gärna kontakt så får vi se om jag kan göra något för dig. Ta gärna kontakt med mig via e-mail adressen som lyder så här. kista1971@hotmail.com

fredag 1 juni 2012

otrolit stolt....

Här i början på maj var vi på pyssel träff i Jakobstad. Deltog i en utmaning, och här kommer resultatet.
En digital bild igen som är köpt från Kenny K och heter så mycket som Dirt bike Mike. Tror det tog flera timmar att färglägga den här bilden, men må jag säga hur nöjd jag var med resultatet.
Färglagt har jag med mina Copic pennor. Bakgrunds papret är Bo Bunny från Barefoot & Bliss Collection. Bazzil cardstock använder jag i massor alltid bakom allt pappper jag har. Bostäverna är American crafts fabric letter stickers, vilka heter väl Delight.

Copic pennor jag användt:
Motorcykel: B39, B29, B45, B00
                    100,  C7, C5, C3, C1
Killen: B39, B29, B45, B00
            YR04, Y17, Y08, Y02

Tack för att ni tittar in!

2 kommentarer: