Om mig

Mitt foto
Terjärv, Finland
Snart en 40-åring, oj numera en 40- åring som håller på med allt som kan ha med pyssel att göra. Hemma hör jag i Östebotten i en liten by med namnet Terjärv. Älskar allt som har med utmaningar i livet att göra, både mindre och större. Hatar att vara försenad. Klarar av att leva med dammtussar under sängen. Storstädar med morgonrock på för om jag byter om kan inspirationen gå över. Handarbetar, syr vid behov. Mestadels ändå kort och LO. Hittar du något som faller in i ditt tycke så ta gärna kontakt så får vi se om jag kan göra något för dig. Ta gärna kontakt med mig via e-mail adressen som lyder så här. kista1971@hotmail.com

tisdag 5 juni 2012

Bagare, konditor....

Det är inte bara studenter som blir utdimiterade denna tid, utan vi har faktiskt sådanna som ärligt får ett yrke. Här har vi då en sådan som vi får grattulera.
 Med denna kort kommer jag att delta i WOC challenge som har som utmaning Bingo.
[WOC-Bingo-challenge%255B2%255D.jpg]
Jag valde den mittersta vågräta raden.
Bilden är en Hänglar och stänglar flicka, som jag tycker att passar bra åt en bagare. Bakgrunds papret är från MME Paris&Co collection. Blommorna är från WOC förstås. Pärlorna är gjorda med mina Pearl maker pennor. På blommorna har ja satt like Snow marker som gör att de som lite "poppar" ut. Fint va? Bandet som finnss på kortet är från min egen hög, som är inköpt från någonstans! Kaveln son hänger på kortet är från Hobbyrummet.
Färglagt har jag denna gång med Copic pennor.

1 kommentar:

  1. Så flott kort!
    Stilig med kjevlen som henger ned fra motivet!
    Takk for at du deltar hos WOC denne gangen.
    Klem,Anne

    SvaraRadera