Om mig

Mitt foto
Terjärv, Finland
Snart en 40-åring, oj numera en 40- åring som håller på med allt som kan ha med pyssel att göra. Hemma hör jag i Östebotten i en liten by med namnet Terjärv. Älskar allt som har med utmaningar i livet att göra, både mindre och större. Hatar att vara försenad. Klarar av att leva med dammtussar under sängen. Storstädar med morgonrock på för om jag byter om kan inspirationen gå över. Handarbetar, syr vid behov. Mestadels ändå kort och LO. Hittar du något som faller in i ditt tycke så ta gärna kontakt så får vi se om jag kan göra något för dig. Ta gärna kontakt med mig via e-mail adressen som lyder så här. kista1971@hotmail.com

fredag 22 juni 2012

dubblahjulä.....

Fick en önskemål om att göra ett förlovningskort här en tid sen. Önskemål var att där bör finnas, förutom paret ett par dubblahjul från en traktor. De ni, må jag säga var inte så enkelt. Hittade nu i alla fall hjulen, printade ut dem och satte dem fast bakom paret.
Kan bara meddela att jag inte alls var förnöjd med kortet, men de som gav bort dem värkade vara förnöjda. De som fick kortet har jag ingen aning om vad de tykte, men jag satte i alla fall hela mitt hjärta i att göra kortet. Må de de leva lyckliga i alla sina dar.
Tyckte att denna Magnolias par passade bra åt paret, för som sagt så är de bönder. Färglagt har jag med mina copic.

2 kommentarer:

  1. Vi tyck no koortti va jätte fiin! Tack! h. Vera

    SvaraRadera
  2. Sv: Trevlig midsommar till Sandkullasjakki å! :) Noo fixar ja kvällsskifte noo, taar i liiti lengä så taar i, int har ja nu så mytsi ana ti dsära då hunken e på Åland. :P Ska väl ita na nypäärona mä Mikida. :)

    SvaraRadera