Om mig

Mitt foto
Terjärv, Finland
Snart en 40-åring, oj numera en 40- åring som håller på med allt som kan ha med pyssel att göra. Hemma hör jag i Östebotten i en liten by med namnet Terjärv. Älskar allt som har med utmaningar i livet att göra, både mindre och större. Hatar att vara försenad. Klarar av att leva med dammtussar under sängen. Storstädar med morgonrock på för om jag byter om kan inspirationen gå över. Handarbetar, syr vid behov. Mestadels ändå kort och LO. Hittar du något som faller in i ditt tycke så ta gärna kontakt så får vi se om jag kan göra något för dig. Ta gärna kontakt med mig via e-mail adressen som lyder så här. kista1971@hotmail.com

söndag 24 juni 2012

"It must be the music"

Ja det heter utmaningen denna vecka hos Kenny K´s Krafty Girlz. Delta gärna, detta är sååå roligt.
Jag själva inspirerades av sången "Fly me too the moon....". Denna digital bild är en av de nyaste från deras samling och heter så mycket som Fun faerie. Färglagt har jag med Copic. Blommorna förstås från Wild orchid craft.
Här har ni då damen.
Papren är högst troligen från en MME collection, men från vilken kommer jag inte ihåg. Pärlorna har jag gjort igen en gång med pearl maker pennor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar