Om mig

Mitt foto
Terjärv, Finland
Snart en 40-åring, oj numera en 40- åring som håller på med allt som kan ha med pyssel att göra. Hemma hör jag i Östebotten i en liten by med namnet Terjärv. Älskar allt som har med utmaningar i livet att göra, både mindre och större. Hatar att vara försenad. Klarar av att leva med dammtussar under sängen. Storstädar med morgonrock på för om jag byter om kan inspirationen gå över. Handarbetar, syr vid behov. Mestadels ändå kort och LO. Hittar du något som faller in i ditt tycke så ta gärna kontakt så får vi se om jag kan göra något för dig. Ta gärna kontakt med mig via e-mail adressen som lyder så här. kista1971@hotmail.com

söndag 29 april 2012

vår lilla "sjuksyster"

I mitt arbete har min jobbar kompis fyllt de ärofylda åren som är 40. Bortresta var de då men presenten med kortet kom i efterskott.
Detta är då en magnolia stämpel, vilket jag som vanligt har färglagt med prismacolor pennor på craft cardstock. Pappren har jag ingen om vilka de är men har en aning om att de skulle vara från MME stella rose collection vilket hette väl Mabel. I alla fall så har ja använt MS punch around the page poinsettia flourish runt kanterna. Blommorna som vanligt från WOC. Swirlen bakom blommorna är en Bosscut stans, vilken jag inte använt på länge.
Så de så. Varsågoda och hoppas att ni tycker om det ni ser.

1 kommentar: