Om mig

Mitt foto
Terjärv, Finland
Snart en 40-åring, oj numera en 40- åring som håller på med allt som kan ha med pyssel att göra. Hemma hör jag i Östebotten i en liten by med namnet Terjärv. Älskar allt som har med utmaningar i livet att göra, både mindre och större. Hatar att vara försenad. Klarar av att leva med dammtussar under sängen. Storstädar med morgonrock på för om jag byter om kan inspirationen gå över. Handarbetar, syr vid behov. Mestadels ändå kort och LO. Hittar du något som faller in i ditt tycke så ta gärna kontakt så får vi se om jag kan göra något för dig. Ta gärna kontakt med mig via e-mail adressen som lyder så här. kista1971@hotmail.com

måndag 7 maj 2012

En ny bekantskap

Är känd för att jag har en massa digitala bilder som jag använder när jag gör kort. Hitta denna flicka som jag hade tid att öva mig på då vi var på resa. Må sägas att det verkligen var "påtot" pillit eller riktit smått både här och där. Fin blev hon men jag fick både sjuka ögon och ont i nacken för att det tog så länge att färglägga henne.
Här är nu då damen.
Här har ni nu då henne. Hon är en "Saturated Canary" digital bild.
Färglagt har jag henne som vanligt med prismacolor pennor på craft cardstock. Pappren är MME Paris & Co. Blommorna förstås fron WOC och några hydrangea blommor jag köpt från Kreatina. Lite spets "bling" och svirlar av olika sorter.

1 kommentar:

  1. tokodee påtasi sko int mett hövo ork mää!Duktit! :)

    SvaraRadera