Om mig

Mitt foto
Terjärv, Finland
Snart en 40-åring, oj numera en 40- åring som håller på med allt som kan ha med pyssel att göra. Hemma hör jag i Östebotten i en liten by med namnet Terjärv. Älskar allt som har med utmaningar i livet att göra, både mindre och större. Hatar att vara försenad. Klarar av att leva med dammtussar under sängen. Storstädar med morgonrock på för om jag byter om kan inspirationen gå över. Handarbetar, syr vid behov. Mestadels ändå kort och LO. Hittar du något som faller in i ditt tycke så ta gärna kontakt så får vi se om jag kan göra något för dig. Ta gärna kontakt med mig via e-mail adressen som lyder så här. kista1971@hotmail.com

onsdag 18 april 2012

I all hast....

Har varit i arbete nu 11 dagar i sträck o det må ja säga att känns. Varit totalt oinspirerad och lat ida, som tur vankas vår årliga vår resa till VUOKATTI.  Ooooh va ja väntar.
I alla fall, så är det ju bra att man tänker 2 steg före( som Folkhälsan säger). Har gjort en hel del kort i lager, för många gånger kommer beställningarna just före o sista man tänker på är kortet. Här kommer nu kortet som någon tänkte på 1 timme före födelsedagsbarnet skulle ha den.
Motivet är BILDMÅLARNA, vilka ni kan köpa från vår lokala pysselbutik KREATINA. Dessa stämplar är en ny bekanskapskrets för mig. Färglagt har ja den som vanligt med mina prismacolor pennor på craft cardstock.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar