Om mig

Mitt foto
Terjärv, Finland
Snart en 40-åring, oj numera en 40- åring som håller på med allt som kan ha med pyssel att göra. Hemma hör jag i Östebotten i en liten by med namnet Terjärv. Älskar allt som har med utmaningar i livet att göra, både mindre och större. Hatar att vara försenad. Klarar av att leva med dammtussar under sängen. Storstädar med morgonrock på för om jag byter om kan inspirationen gå över. Handarbetar, syr vid behov. Mestadels ändå kort och LO. Hittar du något som faller in i ditt tycke så ta gärna kontakt så får vi se om jag kan göra något för dig. Ta gärna kontakt med mig via e-mail adressen som lyder så här. kista1971@hotmail.com

söndag 10 mars 2013

övar, övar

Har inhandlat nya pennor här i förra veckan o må ja då säga hur fantastiska dessa är. Pennorna är Derwent coloursoft o är helt fantastiska att färglägga med. Slutresultatet blir lite av en vaxaktig yta på bilden. Färgerna blandar sig så bra med varandra och bästa av allt ned dessa är att de förlåter de små missar som man gör. Jag målar mycket med copic men de förlåter inte lika mycket som dessa. Priset är heller inte så farligt. Detta är väl relativt, men hobby kostar men med frakt och allt så blev dessa att kosta 61 € o det tycker jag är ett överkomligt pris.
Har färglagt på dessa helt fantastiska bilder från MIC (Make It Crafty). Dessa fås i digital form och är helt ljuvliga i sig själva. Färgkombinationerna kan vara lite vilda men jag ville gärna pröva hur färgerna fungerar tillsammans och resultatet blev helt ok, enligt mig.
Här kommer nu då bilder på hela härligheten med pennor, bilder och allt.

 

3 kommentarer:

 1. Mycket fin färglagd och som jag kan se har du inte använd lösningsmedel och stompf.......eller har jag fel.
  Stämplarna är fina med.
  Nu skall jag titta lite på bloggen din
  Kram Sinikka

  SvaraRadera
 2. Ja fundrar no alltjämt vannifrån tu tar årkko, inspiration å tiidn ti allt tokodee roligt? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hä er frågan om prioriteringar man gör i livet. Man orkar no med hä man vill, emellanåt så tar man se i nackskarvi o ser till att man gör sakrä o ibland så blir de gjorda nästan av sig själva.

   Radera