Om mig

Mitt foto
Terjärv, Finland
Snart en 40-åring, oj numera en 40- åring som håller på med allt som kan ha med pyssel att göra. Hemma hör jag i Östebotten i en liten by med namnet Terjärv. Älskar allt som har med utmaningar i livet att göra, både mindre och större. Hatar att vara försenad. Klarar av att leva med dammtussar under sängen. Storstädar med morgonrock på för om jag byter om kan inspirationen gå över. Handarbetar, syr vid behov. Mestadels ändå kort och LO. Hittar du något som faller in i ditt tycke så ta gärna kontakt så får vi se om jag kan göra något för dig. Ta gärna kontakt med mig via e-mail adressen som lyder så här. kista1971@hotmail.com

tisdag 25 september 2012

Magnolia som enfärgat

Har som bäst inspiration på att måla allt i enfärgat. Färgen som jag använder är mestadels varm grå. Tycker att alla andra färger blir så vackra tillsammans med denna färg. Här var första försöket med en Magnolia bild och resultatet blev enligt mig riktigt vackert.
Papren som jag använt är från Maja Designs Summer Basics collection. Lite spets, pärlor samt stickles här och där. Blommorna igen en gång från Iamroses. Kan omöjligen prata för vackert om denna firma. Leveransen är helt klart bäst jämfört med andra ställen varifrån jag bestält och blommorna är väl de vackraste som finns.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar