Om mig

Mitt foto
Terjärv, Finland
Snart en 40-åring, oj numera en 40- åring som håller på med allt som kan ha med pyssel att göra. Hemma hör jag i Östebotten i en liten by med namnet Terjärv. Älskar allt som har med utmaningar i livet att göra, både mindre och större. Hatar att vara försenad. Klarar av att leva med dammtussar under sängen. Storstädar med morgonrock på för om jag byter om kan inspirationen gå över. Handarbetar, syr vid behov. Mestadels ändå kort och LO. Hittar du något som faller in i ditt tycke så ta gärna kontakt så får vi se om jag kan göra något för dig. Ta gärna kontakt med mig via e-mail adressen som lyder så här. kista1971@hotmail.com

torsdag 20 september 2012

Konfirmation

Har här ett kort som jag gjort åt en konfirmations kille. Tycker att jag mera sällan använder mig av magnolias stämplar mera. Här har jag nu använt mig av en eller rättare sagt 2 sådanna. Har maskat, som man säger på fackspråk korset bakom killen.
Den stora blomman är från WOC, vilket jag tycker att passar helt utmärkt till kort åt pojkar. Färglagt har jag med copic. Bakgrunds papren är från en Bo Bunny collection som heter barefoot and bliss. Pärlorna som vanligt gjorda med pearlmaker.


1 kommentar: