Om mig

Mitt foto
Terjärv, Finland
Snart en 40-åring, oj numera en 40- åring som håller på med allt som kan ha med pyssel att göra. Hemma hör jag i Östebotten i en liten by med namnet Terjärv. Älskar allt som har med utmaningar i livet att göra, både mindre och större. Hatar att vara försenad. Klarar av att leva med dammtussar under sängen. Storstädar med morgonrock på för om jag byter om kan inspirationen gå över. Handarbetar, syr vid behov. Mestadels ändå kort och LO. Hittar du något som faller in i ditt tycke så ta gärna kontakt så får vi se om jag kan göra något för dig. Ta gärna kontakt med mig via e-mail adressen som lyder så här. kista1971@hotmail.com

måndag 3 september 2012

förlovnigsfest

Fick en beställning av ett förlovningskort. Har haft denna bild ganska länge och funderat vem som skulle få den. Här kommer då paret som fick den. Gratulerar de förlovade.

Bilden är från Kenny K och jag personligen tycker att de ser helt fantastiska ut, vilket även det äkta paret är. Blommorna från de vanliga ställen samt färgläggningen med mina kära copic. Bakgrundspapren är från Maja designs nyaste collection Vintage Summer Basics.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar