Om mig

Mitt foto
Terjärv, Finland
Snart en 40-åring, oj numera en 40- åring som håller på med allt som kan ha med pyssel att göra. Hemma hör jag i Östebotten i en liten by med namnet Terjärv. Älskar allt som har med utmaningar i livet att göra, både mindre och större. Hatar att vara försenad. Klarar av att leva med dammtussar under sängen. Storstädar med morgonrock på för om jag byter om kan inspirationen gå över. Handarbetar, syr vid behov. Mestadels ändå kort och LO. Hittar du något som faller in i ditt tycke så ta gärna kontakt så får vi se om jag kan göra något för dig. Ta gärna kontakt med mig via e-mail adressen som lyder så här. kista1971@hotmail.com

söndag 5 augusti 2012

utmaning 105

Då är det söndag igen och dags för en ny utmaning hos Kenny k. Ni minns väl att delta. Utmanigen är så enkel som att nämna er favorit glass smak och för att ha en chans att vinna minns ni använda en Kenny K bild.

Jälleen sunnuntai ja Kenny K:lla uusi haaste kilpailu. Muistattehan osallistua. Haaste on niin helppo kun että mainitsette vain mieli jäätelö makunne ja tottakai, jotta teillä olisi mahdollisuus voitta niin muistatte käyttää Kenny K:n kuvia.

Härifrån kommer vinsterna/ Täältä tulee voitot:

Som även härifrån/ kuten myös täältä:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar