Om mig

Mitt foto
Terjärv, Finland
Snart en 40-åring, oj numera en 40- åring som håller på med allt som kan ha med pyssel att göra. Hemma hör jag i Östebotten i en liten by med namnet Terjärv. Älskar allt som har med utmaningar i livet att göra, både mindre och större. Hatar att vara försenad. Klarar av att leva med dammtussar under sängen. Storstädar med morgonrock på för om jag byter om kan inspirationen gå över. Handarbetar, syr vid behov. Mestadels ändå kort och LO. Hittar du något som faller in i ditt tycke så ta gärna kontakt så får vi se om jag kan göra något för dig. Ta gärna kontakt med mig via e-mail adressen som lyder så här. kista1971@hotmail.com

lördag 25 augusti 2012

födelsedagskort åt ridlärare...

De som känner mig vet att min son älskar att rida. En gång i vecka har han då ridlektion och den vill han inte missa ifall det är möjligt. Hans ridlärare fyllde år här i veckan och Emil överräkte henne ett kort så här i efterskott.

Färglagt har jag med prismacolor pennor. Oj va länge sen jag gjorde det. Inte desto mer om det utan vill önska födelsedags barnet flera år till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar