Om mig

Mitt foto
Terjärv, Finland
Snart en 40-åring, oj numera en 40- åring som håller på med allt som kan ha med pyssel att göra. Hemma hör jag i Östebotten i en liten by med namnet Terjärv. Älskar allt som har med utmaningar i livet att göra, både mindre och större. Hatar att vara försenad. Klarar av att leva med dammtussar under sängen. Storstädar med morgonrock på för om jag byter om kan inspirationen gå över. Handarbetar, syr vid behov. Mestadels ändå kort och LO. Hittar du något som faller in i ditt tycke så ta gärna kontakt så får vi se om jag kan göra något för dig. Ta gärna kontakt med mig via e-mail adressen som lyder så här. kista1971@hotmail.com

onsdag 29 augusti 2012

överraskningsfest elder hur i nu skrivas....

Massor av födelsedags fester under förra vecka. Firade 8, 27, 34, 86, 31 år. Tur var att man inte behövde gå på alla fest. Här kommer en till vilket jag han under min matpaus, tur var väl att det bjöds på pizza.

Min mans bror fylde år i förra veckan och detta kort fick han av oss (alltså min familj). Tycker att bilden passar perfekt åt honom. Bilden igen från Kenny k. Färglagt har jag med copic. Papren är vad det är, kan ej minnas. Pärlor, blommor mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar