Om mig

Mitt foto
Terjärv, Finland
Snart en 40-åring, oj numera en 40- åring som håller på med allt som kan ha med pyssel att göra. Hemma hör jag i Östebotten i en liten by med namnet Terjärv. Älskar allt som har med utmaningar i livet att göra, både mindre och större. Hatar att vara försenad. Klarar av att leva med dammtussar under sängen. Storstädar med morgonrock på för om jag byter om kan inspirationen gå över. Handarbetar, syr vid behov. Mestadels ändå kort och LO. Hittar du något som faller in i ditt tycke så ta gärna kontakt så får vi se om jag kan göra något för dig. Ta gärna kontakt med mig via e-mail adressen som lyder så här. kista1971@hotmail.com

tisdag 31 maj 2011

mera/flera kort

Som ja skrev här tidigare så faller beställningar in dagligen. Här kommer några till.Suttit och funderat på att hur mycket man egentligen kan ta för ett kort. Räknar man i tid som det tar att göra ett kort så blit timtaxan ganska så billig åt mig eller då blir kortet dyrt för dig. Priset har jag haft för mina kort hittills 5 euro. Med gemensamma krafter så hade vi tänkt att alla skulle höja priset till 7 euro. Tog betalt för ett kort 7 euro, men de kändes nog för mýcket för en paffbit så jag ändrade mig och går den gyllene medelvägen och tar 6 euro.
ps. du som gav redan 7 euro åt mig så jag lovar att jag betalar tillbaka så fort som möjligt eller om du beställer flera kort så får du rabatt. Jag kommer ihåg, sidu tå ja har minni som en elefant ja glömbär int na!

1 kommentar: