Om mig

Mitt foto
Terjärv, Finland
Snart en 40-åring, oj numera en 40- åring som håller på med allt som kan ha med pyssel att göra. Hemma hör jag i Östebotten i en liten by med namnet Terjärv. Älskar allt som har med utmaningar i livet att göra, både mindre och större. Hatar att vara försenad. Klarar av att leva med dammtussar under sängen. Storstädar med morgonrock på för om jag byter om kan inspirationen gå över. Handarbetar, syr vid behov. Mestadels ändå kort och LO. Hittar du något som faller in i ditt tycke så ta gärna kontakt så får vi se om jag kan göra något för dig. Ta gärna kontakt med mig via e-mail adressen som lyder så här. kista1971@hotmail.com

fredag 20 maj 2011

både det ena och andra på beställning

har arbetskompisar som beställer kort av mig nu som då. Sätter in nu dessa kort för studenter blev de samt att ett par gifter sig väl om inget större kommer i vägen.

Nå jär var di nu tå. Relativt fönöud o såstee viidari.
Satt på onsdagskvällen o pysslade med andra pysslare. Beundrade andras kort. Kom ändå fram till att vi alla har ett gemensamt intresse men att slutresultatet ser helt olika ut för alla. Det är väl bra så finns det olika kort till salu.

2 kommentarer:

  1. Oj mamma mia Kista va hedee bröllopskoortti e fiin!! :)

    SvaraRadera