Om mig

Mitt foto
Terjärv, Finland
Snart en 40-åring, oj numera en 40- åring som håller på med allt som kan ha med pyssel att göra. Hemma hör jag i Östebotten i en liten by med namnet Terjärv. Älskar allt som har med utmaningar i livet att göra, både mindre och större. Hatar att vara försenad. Klarar av att leva med dammtussar under sängen. Storstädar med morgonrock på för om jag byter om kan inspirationen gå över. Handarbetar, syr vid behov. Mestadels ändå kort och LO. Hittar du något som faller in i ditt tycke så ta gärna kontakt så får vi se om jag kan göra något för dig. Ta gärna kontakt med mig via e-mail adressen som lyder så här. kista1971@hotmail.com

fredag 27 maj 2011

Gamla pysselkorgen byts ut.

Här i ett tidigare inlägg så har ja visat min pysselkorg som kommer med överallt ja går. Dessa tider är dock "over and out". Korgen på pension o yngre krafter i arbete. Köpt 2 nya väskor vart det då ryms allt som jag behöver då jag ska pyssla. Är en väldigt stolt ägare till dessa väskor men vågar nu knappast säga åt min man hur mycket jag satsat på väskorna och allt annat jag köpte samma vecka.
Här kommer nu då väskorna vilka innehåller en massa fickor o små skrymslen var man kan slarva bort allt. Viktigat är ju dock att veta att allt är med men att det kan ta en tid att hitta det man söker.

Lätt att bli påverkad i att man faktiskt behöver allt sånt här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar