Om mig

Mitt foto
Terjärv, Finland
Snart en 40-åring, oj numera en 40- åring som håller på med allt som kan ha med pyssel att göra. Hemma hör jag i Östebotten i en liten by med namnet Terjärv. Älskar allt som har med utmaningar i livet att göra, både mindre och större. Hatar att vara försenad. Klarar av att leva med dammtussar under sängen. Storstädar med morgonrock på för om jag byter om kan inspirationen gå över. Handarbetar, syr vid behov. Mestadels ändå kort och LO. Hittar du något som faller in i ditt tycke så ta gärna kontakt så får vi se om jag kan göra något för dig. Ta gärna kontakt med mig via e-mail adressen som lyder så här. kista1971@hotmail.com

torsdag 3 mars 2011

ny månad

Då var månaden februari slut. Vinterledigheten håller på att avslutas. Vore så skönt att ha länge ännu ledigt. Har nog ännu tre dagar ledigt förän jag ska ti arbete men tycker att dagarna går så fort. Har ej hunnit pyssla mycket men har städat mitt pysselrum, så nu har jag i massor med nytt bordsutrymme att pyssla på. Köpte även ett nytt "korgsystem" åt mig så ja inte behöver ha alla grejer på bordet utan fint i korgarna. Behöver ett system till, märkte jag. Har dock ett kort som jag färdigställt, och det kommer här.
Ett kort med lite andra färger än jag är van med. Inga blommor på kortet o ingen text. Alltså ett multifunktionellt kort som passar till många tillfällen.

1 kommentar:

  1. Fint! :o) Miin favoritfärgona, brun-turkos! =D

    SvaraRadera