Om mig

Mitt foto
Terjärv, Finland
Snart en 40-åring, oj numera en 40- åring som håller på med allt som kan ha med pyssel att göra. Hemma hör jag i Östebotten i en liten by med namnet Terjärv. Älskar allt som har med utmaningar i livet att göra, både mindre och större. Hatar att vara försenad. Klarar av att leva med dammtussar under sängen. Storstädar med morgonrock på för om jag byter om kan inspirationen gå över. Handarbetar, syr vid behov. Mestadels ändå kort och LO. Hittar du något som faller in i ditt tycke så ta gärna kontakt så får vi se om jag kan göra något för dig. Ta gärna kontakt med mig via e-mail adressen som lyder så här. kista1971@hotmail.com

söndag 9 juni 2013

Long time no see.....

Ja det var mig länge sedan jag senast gjort inlägg. Säkert har jag haft bråttom, som alla andra under våren. Då våren tog slut så kom sommaren, ojaa så varmt vi haft. Här kommer nu då i alla fall ett dimmisionskort som jag gjort, o jag lovar det kommer flera.
 Väntat länge på att någon av mina bekanta skulle bli färdig inom vårdyrket så jag skulle få använda denna bild från Kenny k. I vår så blev de flera av denna bild.
 Har färglagt med copic pennor. Enkelt att färglägga då dräkten ska vara vit.
Många blommor som vanligt. Älskar att ha många blommor på kort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar