Om mig

Mitt foto
Terjärv, Finland
Snart en 40-åring, oj numera en 40- åring som håller på med allt som kan ha med pyssel att göra. Hemma hör jag i Östebotten i en liten by med namnet Terjärv. Älskar allt som har med utmaningar i livet att göra, både mindre och större. Hatar att vara försenad. Klarar av att leva med dammtussar under sängen. Storstädar med morgonrock på för om jag byter om kan inspirationen gå över. Handarbetar, syr vid behov. Mestadels ändå kort och LO. Hittar du något som faller in i ditt tycke så ta gärna kontakt så får vi se om jag kan göra något för dig. Ta gärna kontakt med mig via e-mail adressen som lyder så här. kista1971@hotmail.com

söndag 18 november 2012

Utmaning 120 Sassy Christmas

 Så heter veckans utmaning hos Kenny K. De har bilder som är betydligt mera Sassy än denna dam, men ifall man inte känner sig alls "Sassy" för tillfället, så gör man ett snällare kort. Här kommer då mitt snällare kort.
 Stämpelbilden från Kenny k förstås och hon heter Ice Skate Kate.
Papren som jag användt är från en First edition collection med namnet Festive treats. Färglagt med copic. God Jul stämpelbilden är från vilda stamps. Inga blommor alls på denna kort.
 Vinsterna denna vecka kommer härifrån:


samt härifrån:

1 kommentar:

  1. Ja komentteerar alltjämt häde sama: bussit, grannt, fint, vau. Om ja sko hitt na ana ool, som SNYGGT!!

    SvaraRadera