Om mig

Mitt foto
Terjärv, Finland
Snart en 40-åring, oj numera en 40- åring som håller på med allt som kan ha med pyssel att göra. Hemma hör jag i Östebotten i en liten by med namnet Terjärv. Älskar allt som har med utmaningar i livet att göra, både mindre och större. Hatar att vara försenad. Klarar av att leva med dammtussar under sängen. Storstädar med morgonrock på för om jag byter om kan inspirationen gå över. Handarbetar, syr vid behov. Mestadels ändå kort och LO. Hittar du något som faller in i ditt tycke så ta gärna kontakt så får vi se om jag kan göra något för dig. Ta gärna kontakt med mig via e-mail adressen som lyder så här. kista1971@hotmail.com

söndag 11 november 2012

Utmaning 119 Monochrome!

Monochrome! Alltså betyder att färgläggningen ska innehålla bara en färg men kan användas i olika nyanser eller rättare sagt i olika grader av starkhet. Kanske ni inte förstår men titta på mitt kort så förstår ni kanske. I utmaningen hos Kenny k kan ni delta här.

Elikkä yhtä ainoata väriä mutta eri sävyissä tai tarkalleen eri vahvuusasteissa. Mikäli et ymmärä tätä selitystä niin kurkkaa korttiani niin ehkä selitykseni selviytyy. Tämän viikkoiseen haasteesen Kenny K:lla voitte osallistua täältä.

 Papren jag använt är från en Magnolias collection, men vilken så det kommer jag inte ihåg.
 Här en närbild på när man färglägger med bara färgen Warm grey i copic.
Mina vackra blommor förtåss från de vanliga ställen, iamroses och woc.


Vinsterna denna vecka härifrån
Voitot tällä viikolla täältä

och härifrån.
ja täältä.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar