Om mig

Mitt foto
Terjärv, Finland
Snart en 40-åring, oj numera en 40- åring som håller på med allt som kan ha med pyssel att göra. Hemma hör jag i Östebotten i en liten by med namnet Terjärv. Älskar allt som har med utmaningar i livet att göra, både mindre och större. Hatar att vara försenad. Klarar av att leva med dammtussar under sängen. Storstädar med morgonrock på för om jag byter om kan inspirationen gå över. Handarbetar, syr vid behov. Mestadels ändå kort och LO. Hittar du något som faller in i ditt tycke så ta gärna kontakt så får vi se om jag kan göra något för dig. Ta gärna kontakt med mig via e-mail adressen som lyder så här. kista1971@hotmail.com

tisdag 23 oktober 2012

Babykort åt tvillingar

E tid tillaka fick jag beställning på att göra babykort åt tvillingar. Färgvalet var gult och skilda kort åt babyna skulle det vara. Här kommer de nu då:
 Första bilden som jag använt är får Funky Kits och deras baby bild. Tycker att den är helt fantastisk och ser så levande ut.

 Denna andra då igen är från mo manning och deras roliga baby.
Försökte göra korten så lika som möjligt me att de ändå skulle vara två olika. Tycker att jag lyckats väl. Blommorna är från mina vanliga ställen : iamroses och woc. Papren är från en Forever Friends collection New Arrival. Färglagt har jag med prismacolor pennor på kraftcardstock.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar