Om mig

Mitt foto
Terjärv, Finland
Snart en 40-åring, oj numera en 40- åring som håller på med allt som kan ha med pyssel att göra. Hemma hör jag i Östebotten i en liten by med namnet Terjärv. Älskar allt som har med utmaningar i livet att göra, både mindre och större. Hatar att vara försenad. Klarar av att leva med dammtussar under sängen. Storstädar med morgonrock på för om jag byter om kan inspirationen gå över. Handarbetar, syr vid behov. Mestadels ändå kort och LO. Hittar du något som faller in i ditt tycke så ta gärna kontakt så får vi se om jag kan göra något för dig. Ta gärna kontakt med mig via e-mail adressen som lyder så här. kista1971@hotmail.com

onsdag 23 november 2011

blöjtårta

En av mina käraste arbetskompisar har blivit till mamma o nu har vi då från personalen överäkt en gåva åt henne. Mitt bidrag till gåvan var en blöjtårta + ett kort.
 Här var då hela härligheten. Kan bara meddela att trodde det skulle vara enklare att göra, var dock betydligt värre men blev enklare då man kom på iden. Som hjälp hade jag min son med sina två händer.
 Här en närbild på kortet........
....... och här en närbild på stämpelbilden. En digital stämpelbild från funky kits som är printad på craft cardstock och färglagt med prismacolorpennor.

2 kommentarer:

  1. He va noo en gårr fiinan kakå! Ja undersökt e noga fyri hon fick he så ja kan prov laga åt naan som får båån ;) H.Elina

    SvaraRadera
  2. Noo kann hä vara gullu hädi beibi :-)

    SvaraRadera