Om mig

Mitt foto
Terjärv, Finland
Snart en 40-åring, oj numera en 40- åring som håller på med allt som kan ha med pyssel att göra. Hemma hör jag i Östebotten i en liten by med namnet Terjärv. Älskar allt som har med utmaningar i livet att göra, både mindre och större. Hatar att vara försenad. Klarar av att leva med dammtussar under sängen. Storstädar med morgonrock på för om jag byter om kan inspirationen gå över. Handarbetar, syr vid behov. Mestadels ändå kort och LO. Hittar du något som faller in i ditt tycke så ta gärna kontakt så får vi se om jag kan göra något för dig. Ta gärna kontakt med mig via e-mail adressen som lyder så här. kista1971@hotmail.com

lördag 22 oktober 2011

Bästa vännen

Då ens bästa vän fyller år så kan man väl inte bara göra ett vanligt kort. Bestämde mig därför att göra ett lite speciellare kort. En speciell person behöver ett kort som är lite speciellt.
I detta kort har jag faktiskt lagt lite extra tanke + hjälp av andra kära vänner.
 Kortet är ett så kallat " napkin folded card" med ett bälte runt omkring.
 Motivet är förstås Magnolia och är färglagt med prismacolor pennor på craft cardstock.
Här är då kortet till tillsyn då jag har försökt att vika upp den lite.
GRATTIS TILL MIN BÄSTA VÄN KIKKI PÅ HENNES FÖDELSEDAG!

1 kommentar:

  1. Då jag fick korten via posten så läste jag den och fick tårar i ögonen, den var en speciell o härlig kort som kommer att hamna inom ram! Högaktar vänskapet och måst säga att RIKTIGA VÄNNER finns det inte många av men Kristel är EN SÅN VÄN och vill aldrig förlora DIG <3 Ta vara på ERA RIKTIGA VÄNNER!!

    SvaraRadera