Om mig

Mitt foto
Terjärv, Finland
Snart en 40-åring, oj numera en 40- åring som håller på med allt som kan ha med pyssel att göra. Hemma hör jag i Östebotten i en liten by med namnet Terjärv. Älskar allt som har med utmaningar i livet att göra, både mindre och större. Hatar att vara försenad. Klarar av att leva med dammtussar under sängen. Storstädar med morgonrock på för om jag byter om kan inspirationen gå över. Handarbetar, syr vid behov. Mestadels ändå kort och LO. Hittar du något som faller in i ditt tycke så ta gärna kontakt så får vi se om jag kan göra något för dig. Ta gärna kontakt med mig via e-mail adressen som lyder så här. kista1971@hotmail.com

torsdag 27 oktober 2011

Bästa månaden på året?!

Har kommit fram till att det är många från mitt släkte samt många av mina vänner som fyller år i oktober. Har med min bästa vän därför döpt denna månaden till en av de bästa eller kanske allt DEN bästa.
Här i alla fall mitt inlägg för denna gång.
 Detta blev även ett kort med bälte runt. Motivet är Magolia igen men motivet denna gång färglagt med Copic pennor.
Då man tar bort bältet så viks kortet upp och blir till en låda. Tänkte bli många gråa hår på mig förrän jag hade vikit lådan/kortet färdigt. Lyckades till sist och förnöjd med resultatet blev jag.
Grattis önskar jag till min morbrors fru Saija.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar