Om mig

Mitt foto
Terjärv, Finland
Snart en 40-åring, oj numera en 40- åring som håller på med allt som kan ha med pyssel att göra. Hemma hör jag i Östebotten i en liten by med namnet Terjärv. Älskar allt som har med utmaningar i livet att göra, både mindre och större. Hatar att vara försenad. Klarar av att leva med dammtussar under sängen. Storstädar med morgonrock på för om jag byter om kan inspirationen gå över. Handarbetar, syr vid behov. Mestadels ändå kort och LO. Hittar du något som faller in i ditt tycke så ta gärna kontakt så får vi se om jag kan göra något för dig. Ta gärna kontakt med mig via e-mail adressen som lyder så här. kista1971@hotmail.com

söndag 28 augusti 2011

Lungt såhär efter veneziaden

Bomberna är sprängda efter veneziaden. Huset fullt av gräs. Damen orkar inte städa. Tror att jag tar en lång promenad efter att ja satt upp dessa bilder.
 Att fylla 8 år är väl rätt viktigt. Vem ska man bjuda tänker man väl mer på än på att vad man ska bjuda på.
 Min mormor blev 84 år gammal. Då tänker man väl inte mera på vad man ska bjuda på, utan på att tänk att man fått leva så länge. ipp hipp hurra för min mormor.
Oj oj, ung kärlek. Tänker tillbaka då man själv förlovade sig. Vilka tider man fått leva. Har suttit med grannen o tänkt tillbaka på den tid då man själva var 15 år o hur rolit man hade. Tänk om man fick uppleva den tiden igen.

1 kommentar: