Om mig

Mitt foto
Terjärv, Finland
Snart en 40-åring, oj numera en 40- åring som håller på med allt som kan ha med pyssel att göra. Hemma hör jag i Östebotten i en liten by med namnet Terjärv. Älskar allt som har med utmaningar i livet att göra, både mindre och större. Hatar att vara försenad. Klarar av att leva med dammtussar under sängen. Storstädar med morgonrock på för om jag byter om kan inspirationen gå över. Handarbetar, syr vid behov. Mestadels ändå kort och LO. Hittar du något som faller in i ditt tycke så ta gärna kontakt så får vi se om jag kan göra något för dig. Ta gärna kontakt med mig via e-mail adressen som lyder så här. kista1971@hotmail.com

torsdag 14 april 2011

Stjärna

Hemskt att bli mobbad. Inte personligen jag men min väns dotter. Tonårs tjejer kan då vara elaka då de vill. Tror att största delen beror på osäkerhet om sig själv. Har aldrig trott att någon föds elak, men att omständigheterna gör dem elaka. Man borde vara så självsäker, men i tonårs åldern är det inte så enkelt. Själva är jag väldigt självsäker och hoppas att det gick att ge bort lite av det man själva har, via ett kort. Vet att det ej lyckas, men tanken är väl god?
Här har ni då kortet jag gav till min bästa väns dotter, nu då hon har det tuft.


Tykte väl att en stjärna åt en stjärna är passande. Hoppas bara hon förstår att hon är väldigt speciell och att det finns bara en som hon i världen. Tror det är tänkt så. Tänk om vi alla var som jag!
hujedamej.....
Tur att vi alla är olika, för så är det bäst. Alla har vi egen plats i världen.
Lite filosofering så här efter nattskifte.
Tack för mej!
En stor bamsekram åt alla som behöver.

2 kommentarer: