Om mig

Mitt foto
Terjärv, Finland
Snart en 40-åring, oj numera en 40- åring som håller på med allt som kan ha med pyssel att göra. Hemma hör jag i Östebotten i en liten by med namnet Terjärv. Älskar allt som har med utmaningar i livet att göra, både mindre och större. Hatar att vara försenad. Klarar av att leva med dammtussar under sängen. Storstädar med morgonrock på för om jag byter om kan inspirationen gå över. Handarbetar, syr vid behov. Mestadels ändå kort och LO. Hittar du något som faller in i ditt tycke så ta gärna kontakt så får vi se om jag kan göra något för dig. Ta gärna kontakt med mig via e-mail adressen som lyder så här. kista1971@hotmail.com

lördag 16 april 2011

Pyssel-lördag hos Marika

Hela eftermiddagen tid att pyssla. Det kallar jag lyx. Suttit med trevliga pysselentusiaster och bättrat världen i 4 timmar. Resultatet blev 4 LO´s. Tycker att det roligaste med pysselträffar är när man villt får låna av andra saker. Lika roligt är det att få inspiration av andra. Jag är en person som inte kanske får gjort så mycket på själva träffarna, men när jag kommer hem så sprudlar jag av inspiration. Detta hände även idag.
Här har vi nu resultaten från själva pysselträffen och timmarna hemma.Vad alla dessa LO´s har gemensamt, är att jag använt mina nya bokstavsstansar. Det är väl lika roligt varje gång. Tror att vi pysseltokiga damer är som små barn i godisaffären, vi går runt o ojar o tjuter små glädjerop när vi ser att någon har nya "leksaker" med sig.
Vi har konstaterat idag att ebay är farligt om man håller på med scrapbooking,men lite spänning skadar väl ingen.
Ska böja packa för vår familjs vuokattiresa nu. Kommer att vara borta härifrån i en veckas tid nu.
Tjoalahej

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar