Om mig

Mitt foto
Terjärv, Finland
Snart en 40-åring, oj numera en 40- åring som håller på med allt som kan ha med pyssel att göra. Hemma hör jag i Östebotten i en liten by med namnet Terjärv. Älskar allt som har med utmaningar i livet att göra, både mindre och större. Hatar att vara försenad. Klarar av att leva med dammtussar under sängen. Storstädar med morgonrock på för om jag byter om kan inspirationen gå över. Handarbetar, syr vid behov. Mestadels ändå kort och LO. Hittar du något som faller in i ditt tycke så ta gärna kontakt så får vi se om jag kan göra något för dig. Ta gärna kontakt med mig via e-mail adressen som lyder så här. kista1971@hotmail.com

torsdag 20 mars 2014

Kämpigt värre...


Vi hade pysselkväll igår och igen tog jag fram detta foto, som jag flera gånger tidigare tagit fram o satt tillbaka i lådan igen.
Hur kan en bild vara så svårt att få utvecklat till en lo. Svårt må jag säga. I alla fall så beslöt jag igår att det ska lyckas med lite makt, och här ser ni resultatet. Meddelar alla att mina händer ser ut som på en målare, men det gör ingenting. Jag behöver inte bråka med detta fotografi mera.

1 kommentar: