Om mig

Mitt foto
Terjärv, Finland
Snart en 40-åring, oj numera en 40- åring som håller på med allt som kan ha med pyssel att göra. Hemma hör jag i Östebotten i en liten by med namnet Terjärv. Älskar allt som har med utmaningar i livet att göra, både mindre och större. Hatar att vara försenad. Klarar av att leva med dammtussar under sängen. Storstädar med morgonrock på för om jag byter om kan inspirationen gå över. Handarbetar, syr vid behov. Mestadels ändå kort och LO. Hittar du något som faller in i ditt tycke så ta gärna kontakt så får vi se om jag kan göra något för dig. Ta gärna kontakt med mig via e-mail adressen som lyder så här. kista1971@hotmail.com

måndag 13 februari 2012

hjärtlöst och over the rainbow....

Lördagens utmaningar hette så vid scrapeventet i Skellefteå.
 Detta är nu då "hjärtlöst". Utmaningen gick ut på att göra en LO över någon speciell i mitt liv, men kruxet var att man inte fick använda rött eller hjärtan. Enkelt men så förklarande. Bra bild + passande papper. Fullständigt älskar min man som är här på bilden.
Man skulle inspireras av texten: "Somewhere over the rainbow, skies are blue, and the dreams that you dare dream really do come true"/  Trollkarlen från OZ. Man skulle ochså använda tre saker från goodie bagen som vi fick då vi checkade in.
Jag använde 4 saker, ni får lista ut vilka de är.

1 kommentar:

  1. Va fiin hadi järtlös Lo'n er :-)
    Ha en bra'an vändag imåru!

    SvaraRadera