Om mig

Mitt foto
Terjärv, Finland
Snart en 40-åring, oj numera en 40- åring som håller på med allt som kan ha med pyssel att göra. Hemma hör jag i Östebotten i en liten by med namnet Terjärv. Älskar allt som har med utmaningar i livet att göra, både mindre och större. Hatar att vara försenad. Klarar av att leva med dammtussar under sängen. Storstädar med morgonrock på för om jag byter om kan inspirationen gå över. Handarbetar, syr vid behov. Mestadels ändå kort och LO. Hittar du något som faller in i ditt tycke så ta gärna kontakt så får vi se om jag kan göra något för dig. Ta gärna kontakt med mig via e-mail adressen som lyder så här. kista1971@hotmail.com

fredag 23 september 2011

glädjens dag.

Har i dag fått ett glädjande besked. Jag är i alla fall väldigt lycklig. Människor runt mig kanske inte är lika lyckliga som jag men ja har bestämt mig att nu tänker ja vara självisk för en gångs skull o glädjas för hela mitt hjärta.
Tänker byta både arbete och branch. Hittills har ja arbetat på ett kvinnodominerande ställe, alltså vårdsektorn. Nu får jag börja arbeta med rikti kara. Får se, jag som en pojkflicka borde väl klara mig galant. Men det om det, här kommer mitt inslag om korthobby.
Har målat med mina nya prismcolor pennor på craftcardstock. Vilken härlig kombination. Jag kom fram till att man behöver int alls vara bra för att lyckas med det här.

2 kommentarer:

  1. Grattis till nya jobbet!!! :)

    SvaraRadera
  2. Jess!!! Grattis! Va glad ja e fö tiin skull! :)

    SvaraRadera