Om mig

Mitt foto
Terjärv, Finland
Snart en 40-åring, oj numera en 40- åring som håller på med allt som kan ha med pyssel att göra. Hemma hör jag i Östebotten i en liten by med namnet Terjärv. Älskar allt som har med utmaningar i livet att göra, både mindre och större. Hatar att vara försenad. Klarar av att leva med dammtussar under sängen. Storstädar med morgonrock på för om jag byter om kan inspirationen gå över. Handarbetar, syr vid behov. Mestadels ändå kort och LO. Hittar du något som faller in i ditt tycke så ta gärna kontakt så får vi se om jag kan göra något för dig. Ta gärna kontakt med mig via e-mail adressen som lyder så här. kista1971@hotmail.com

söndag 24 juni 2012

"It must be the music"

Ja det heter utmaningen denna vecka hos Kenny K´s Krafty Girlz. Delta gärna, detta är sååå roligt.
Jag själva inspirerades av sången "Fly me too the moon....". Denna digital bild är en av de nyaste från deras samling och heter så mycket som Fun faerie. Färglagt har jag med Copic. Blommorna förstås från Wild orchid craft.
Här har ni då damen.
Papren är högst troligen från en MME collection, men från vilken kommer jag inte ihåg. Pärlorna har jag gjort igen en gång med pearl maker pennor.

fredag 22 juni 2012

dubblahjulä.....

Fick en önskemål om att göra ett förlovningskort här en tid sen. Önskemål var att där bör finnas, förutom paret ett par dubblahjul från en traktor. De ni, må jag säga var inte så enkelt. Hittade nu i alla fall hjulen, printade ut dem och satte dem fast bakom paret.
Kan bara meddela att jag inte alls var förnöjd med kortet, men de som gav bort dem värkade vara förnöjda. De som fick kortet har jag ingen aning om vad de tykte, men jag satte i alla fall hela mitt hjärta i att göra kortet. Må de de leva lyckliga i alla sina dar.
Tyckte att denna Magnolias par passade bra åt paret, för som sagt så är de bönder. Färglagt har jag med mina copic.

tisdag 19 juni 2012

rusnings dagen

Hade här väldigt bråttom en dag. Arbete från morgonen och 2 födelsedagar på samma dag. Båda festerna var absolut lika viktiga, men vi han vara på båda. Här kommer nu då korten som storfirarna fick.
 Hejar man på GBK så är väl färgerna viktiga.
Denna igen hejar på helt andra färger, men är till naturen en liten filur/spelare, så därför denna bild.

Båda bilderna är från Kenny K och digitala sådana. Färglagt har jag med copic.

söndag 17 juni 2012

whohooo


Här är vi nu då. Jag hör till den nya Kenny K´s krafty krew. Har aldrig trott att lilla jag skulle klara av att vara med i något sånt här. Men som ni ser så blev jag vald att vara DT i ½ år.
So here I am. I never thought it would be possible for little me to participate in something like this. But as you see I´m selected to be one of th DT´s for Kenny K´s Krafty Krew for ½ year.

Vi är uppdelade i två olika team, alltså team A och team B. Självaste jag hör till Team B.

We have 2 Team´s. Team A and Team B, I´m on team B.

Här är då vi som hör till:
Here we have:

Jessica
Jodie E
Kristel (jag, minä, me)
Louise
Mona
Rebecca
Sarah-louise
Susie ( DT Co-ordinator)
Tammy
Torrey
Andy


Kommer att sätta in hit allt möjligt roligt med både adress till utmaningen samt annat roligt.

Vi får höras senare igen.

I will let you know all fun stuff later on.

See you later.

lördag 16 juni 2012

Student Ina..

Studenter har man firat här under våren. Här har vi då en flicka från sverige som klarat av examen.
Hae använt den nya student tildan från magnolia, hon är väl helt underbar.
Ha en trevlig helg.

tisdag 12 juni 2012

nyheter

Ett kort inlägg så här just förrän jag ska till arbete. Inga bilder denna gång. Meddelar bara att jag blivit vald till något spännande. Alltså jag har blivit vald att vara DT för en digital bild firma från USA. Det hör ni va väl något. Berättar mera senare.

lördag 9 juni 2012

Inspiration från bilden


En finsk utmaning som heter "Lauran korttihaaste". Tänkte mig att delta i denna eftersom jag råkade ha ett kort som passade precis.  Utmaningen går ut på att man ska inspireras från bilden.

Suomenkielinen haasteblogi jonne minulla sattumoisin oli kortti joka jotenkin sopi blogin tämänviikkoiseen haasteeseen.Tavoitteena haasteessa oli inspiroitua kuvasta.

Här har vi den då. Tässä tämä nyt sitten olisi.
Magnolias fjäril stämpel/ Magnolian perhos leimasin
Färglagt med copic/ väritellyt coipic tusseilla.           
Bagrundspapper/ tausta paperi: MME: Paris& Co.     
 Pärlor/ helmet: Pearlmaker  
   
Tack för att ni tittade in och lämnade ett avtryck. Kiitos kun kävitte ja muistitte
 kommentoida.     

Nåt som inte fungerar med min blogg idag, den har kanske tagit helg stängt.

Tuntuu siltä että tänään ei oikein blogi toimi, kaipa sillä on viikonloppuvapaata.            

fredag 8 juni 2012

Mera åt henne...

Som sagt här i tidigare inlägg så firade vi olika examen i förra veckan. Här har vi ett kort till åt Maria som blev till kosmetolog ( tror jag det heter). Deltar i Saturated canary challenge där utamaningen är anything goes. Det var väl enkelt. Här har vi då damen.
Det är en digital bild som jag igen har färglagt med copic pennor. Papren är fån Maja designs nyaste collection; Vintage summer basics. Cardstock i bakgrunden har jag stansat runt med MS stans. Blommorna förstås från WOC och pärlorna är gjorda med mina pearl maker pennor. Lilla Taggen son syns upp till vänster är stansat ut med en Marianne design stans.
Hoppas ni tycker om den o lämnar en kommentar.
 Thank you and see you later!

tisdag 5 juni 2012

Bagare, konditor....

Det är inte bara studenter som blir utdimiterade denna tid, utan vi har faktiskt sådanna som ärligt får ett yrke. Här har vi då en sådan som vi får grattulera.
 Med denna kort kommer jag att delta i WOC challenge som har som utmaning Bingo.
[WOC-Bingo-challenge%255B2%255D.jpg]
Jag valde den mittersta vågräta raden.
Bilden är en Hänglar och stänglar flicka, som jag tycker att passar bra åt en bagare. Bakgrunds papret är från MME Paris&Co collection. Blommorna är från WOC förstås. Pärlorna är gjorda med mina Pearl maker pennor. På blommorna har ja satt like Snow marker som gör att de som lite "poppar" ut. Fint va? Bandet som finnss på kortet är från min egen hög, som är inköpt från någonstans! Kaveln son hänger på kortet är från Hobbyrummet.
Färglagt har jag denna gång med Copic pennor.

söndag 3 juni 2012

pärlor, pärlor....

Har firat flera examen i vår igen. Tänk att kortet passade till en utmaning. Ja men varför inte delta då med det samma. Utmaningen är hos kenny k förstås.
Här har vi då damen från Kenny k och hon heter så mycket som Fashionista.
Färglagt har jag henne igen med Copic pennor. Blommorna förstås fron WOC. Pärlorna är gjorda med pearl maker pennor. Har av dessa pennor i massor. Härligt att göra så stora pärlor som man för tillfället behöver. Bakgrundspapret är från bildmålarnas nyaste collektion. Dessa papper finns att köpas från Kreatina.
Här har ni då henne.
Tack för att ni tittade in och lämnade en kommentar.

fredag 1 juni 2012

otrolit stolt....

Här i början på maj var vi på pyssel träff i Jakobstad. Deltog i en utmaning, och här kommer resultatet.
En digital bild igen som är köpt från Kenny K och heter så mycket som Dirt bike Mike. Tror det tog flera timmar att färglägga den här bilden, men må jag säga hur nöjd jag var med resultatet.
Färglagt har jag med mina Copic pennor. Bakgrunds papret är Bo Bunny från Barefoot & Bliss Collection. Bazzil cardstock använder jag i massor alltid bakom allt pappper jag har. Bostäverna är American crafts fabric letter stickers, vilka heter väl Delight.

Copic pennor jag användt:
Motorcykel: B39, B29, B45, B00
                    100,  C7, C5, C3, C1
Killen: B39, B29, B45, B00
            YR04, Y17, Y08, Y02

Tack för att ni tittar in!