Om mig

Mitt foto
Terjärv, Finland
Snart en 40-åring, oj numera en 40- åring som håller på med allt som kan ha med pyssel att göra. Hemma hör jag i Östebotten i en liten by med namnet Terjärv. Älskar allt som har med utmaningar i livet att göra, både mindre och större. Hatar att vara försenad. Klarar av att leva med dammtussar under sängen. Storstädar med morgonrock på för om jag byter om kan inspirationen gå över. Handarbetar, syr vid behov. Mestadels ändå kort och LO. Hittar du något som faller in i ditt tycke så ta gärna kontakt så får vi se om jag kan göra något för dig. Ta gärna kontakt med mig via e-mail adressen som lyder så här. kista1971@hotmail.com

torsdag 17 maj 2012

Blått baby kort

Fullständigt älskar denna digitala bild. Enkelt att färglägga och babyn är så fullständigt söt. Kommar att delta i WOC challenge med denna kort. Utmaningen var så enkel att man skulle ha blommor som var inköpta från dem. Det var väl inte svårt, därifrån köper jag alla mina blommor.
Digitala bilden är en Mo Manning baby vilket jag användt i massor. Färglägg den i vilken färg ni vill eller så färglägger ni den inte alls, lika vacker ändå. Jag har färglagt den med mina prismacolor pennor. Bakgrundspappret är från Kreatina och heter så mycket som Alt i hobby. Finns även i rosa färg. Blommorna förstås från WOC. Pärlorna har jag gjort med pearl maker vilka ni får köpa från Hobbyrummet.

1 kommentar:

  1. Absolutely darling! Love your coloring on kraft too! Beautiful work! Thanks for joining us at WOCC!
    Hugs~ Kim

    SvaraRadera